Negende stemronde “De beste elf van de v.v. Westerwolde” begonnen

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Maandag 25 mei is de negende stemronde voor de verkiezing van “De best elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. Via Facebook van de vereniging kan er deze week gestemd worden op de beste rechtsbuiten uit de historie van de club.


Vorige week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de centralemiddenvelder. Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende middenvelders aangedragen. Na 111 stemmen (wat op zich weer een mooie score is …..) bleek dat Bert Meijer (foto) met 37,8 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en dus de plaats als centralemiddenvelder in het elftal gaat innemen.

Iedere week gaat het dus om een bepaalde positie in het elftal. Deze week gaan we verder met de verkiezing van de beste rechtsbuiten. Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van tien spelers werden genoemd. Drie van deze spelers doen mee in de stemronde, omdat ze meer dan één nominatie kregen.

Tot en met zondag 31 mei heeft men dus de tijd om een stem op de beste rechtsbuiten van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder). In de week van 1 juni komt dan de beste linksbuiten aan bod.
https://forms.gle/Qt2PCqh9FeMiFsor8

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.