Filmzaal De Klinker weer geopend

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – Op 13 maart moest De Klinker noodgedwongen haar deuren sluiten, maar vanaf 3 juni gaan de deuren van de Rabozaal weer open en kunt u terecht voor een bezoek aan de film De Beentjes van Sint-Hildegard met o.a. Herman Finkers. De film is vanaf woensdag 3 juni op verschillende dagen en tijden te zien. Voorafgaand aan de film is het mogelijk om een drankje en iets lekkers te kopen in het nieuwe Theatercafé. Over een aantal weken worden ook andere films aan het programma toegevoegd.

De Klinker hanteert bij het vertonen van de film de regels van het RIVM. Zo zijn er maximaal 30 bezoekers tegelijk welkom, houden we rekening met de 1,5 meter afstand en staan er desinfecterende middelen klaar. Er is geen pauze in de film en na de film wordt u verzocht de zaal en het gebouw zo spoedig mogelijk te verlaten.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.