Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Vannacht zijn om half vier bij een incident in Papenburg twee agentes gewond geraakt. Ze werden opgeroepen voor een zwaar onder invloed van alcohol verkerende 34 jarige vrouw, die stennis trapte bij een zaak aan de Stadtpark. Om te voorkomen dat ze meer strafbare feiten ging plegen, werd ze naar het politiebureau gebracht. Onderweg viel de vrouw de twee agentes van 23 en 24 jaar aan. Zij raakten daarbij gewond. De verdachte werd, zoals de bedoeling was, bij het politiebureau afgeleverd.

Haren

Tussen woensdagmiddag en donderdagochtend is een raam van een verkoopruimte op het terrein van FC Wesuwe ingeslagen. De daders hebben de ruimte doorzocht, maar hebben, voor zover men kan nagaan, niets gestolen. De aangerichte schade bedraagt meerdere honderden euro’s.

Esterwegen

Vanmorgen om kwart voor negen zijn bij een ongeval twee motorrijders gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 18 jarige motorrijder op de B401 bij Esterwegen een 21 jarige motorrijder wou inhalen om vervolgens op het naastgelegen fietspad te stoppen. Hierbij raakten de twee motorrijders elkaar en kwamen ten val. Beide betrokkenen werden per ambulance naar een ziekenhuis gebracht; de 21 jarige raakte zwaargewond.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.