Thorben Hulsman wint eerste editie “Huiskamerquiz” v.v. Westerwolde

Foto ingezonden door HJ Pleiter

VLAGTWEDDE – Na een spannende, anderhalf uur durende finale is Thorben Hulsman zondagavond 31 mei winnaar van de eerste “Huiskamerquiz” van de v.v. Westerwolde geworden.

De Activiteitencommissie organiseerde deze quiz als alternatief voor de in april afgelaste kantinequiz. Zes weken lang werd er iedere zaterdag een quizvraag online gezet, waarna de deelnemers een week lang de tijd hadden de antwoorden in te sturen.

Na afloop van de zesde ronde bleek dat drie deelnemers, te weten Henk Hebers sr., Jan Hebers en Thorben Hulsman, 72 van de totaal 74 vragen goed hadden beantwoord. Zij speelden zondagavond derhalve gelijktijdig de finale. Er moesten tussen 20.30 uur en  22.00 uur dertien antwoorden worden ingeleverd. Vlak voor sluitingstijd kwamen de antwoorden van de drie finalisten binnen en al snel bleek dat Thorben alle antwoorden goed had. Een puike prestatie die natuurlijk een felicitatie waard is.

Tweede met tien goede antwoorden werd Henk Hebers sr. en de derde plaats (zeven goed) was voor Jan Hebers. De volledige uitslag van de quiz treft u in de bijlage.

De AC van de v.v. Westerwolde wil alle deelnemers gedurende de afgelopen zes weken hartelijk bedanken voor hun deelname en enthousiasme. Hopelijk kunnen we een dergelijke “Huiskamerquiz” nog eens organiseren, maar dan misschien met iets meer deelname.

Als laatste nog even het volgende. De finalevraag van de “Huiskamerquiz” wordt ook opgenomen in de deze week uit te brengen zesde nieuwsbrief van onze vereniging. Wie weet beleeft u nog enig plezier aan het vinden van de verschillende antwoorden.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.