Tiende stemronde “De beste elf van de v.v. Westerwolde” begonnen

Foto ingezonden door Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Dinsdag 2 juni is de tiende stemronde voor de verkiezing van “De best elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. Via Facebook van de vereniging kan er deze week gestemd worden op de beste linksbuiten uit de historie van de club.

Vorige week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de rechtsbuiten. Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende spelers aangedragen. Na 51 stemmen (beduidend minder dan de week ervoor…..) bleek dat Geert Meijer met 47,1 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en met deze postume verkiezing dus de plaats als rechtsbuiten in het elftal gaat innemen.  

Iedere week gaat het dus om een bepaalde positie in het elftal. Deze week gaan we verder met de verkiezing van de beste linksbuiten. Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van tien spelers werden genoemd. Drie van deze spelers doen mee in de stemronde, omdat ze meer dan één nominatie kregen.  

Tot en met zondag 7 juni (24.00 uur) heeft men dus de tijd om een stem op de beste linksbuiten van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder). In de week van 8 juni komt dan als laatste speler de beste midvoor (spits) aan bod. Daarna is het nog de bedoeling de beste trainer ooit van de v.v. Westerwolde te verkiezen.   https://forms.gle/XWnwJkjK2FhULtBA6
Bijlage: “De beste elf” tot dusver.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.