Politie zoekt getuigen van aanrijding in Veendam

Foto: Politie

VEENDAM – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding in Veendam.

Op dinsdag 2 juni 2020 omstreeks 15:10 uur heeft op de kruising Sorghvlietlaan met de Korte Leegte in Veendam een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een personenauto. Mevrouw haar fiets werd tijdens het oversteken geraakt door de auto, waardoor zij ten val kwam.

De bestuurder van de auto is even gestopt om mevrouw overeind te helpen, maar is daarna weggereden zonder zijn gegevens achter te laten. Het bleek te gaan om een grote witte auto. De auto werd bestuurd door een man met een grijze baard. De man droeg een korte broek.

Bent u deze bestuurder of bent u getuige geweest van deze aanrijding? Dan wil de politie graag contact met u. U kunt contact opnemen via 0900-8844 onder vermelding van procesnummer 2020144604. ^NK_BT4

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.