Elfde stemronde “De beste elf van de v.v. Westerwolde begonnen

Eigen foto

VLAGTWEDDE – Maandag 8 juni is de elfde stemronde voor de verkiezing van “De best elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. Via Facebook van de vereniging kan er deze week gestemd worden op de beste midvoor (spits) uit de historie van de club.

Vorige week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de linksbuiten. Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende spelers aangedragen. Na 62 stemmen (weer iets meer dan vorige week) bleek dat Klaas Bos (foto) met 41,9 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en dus de plaats als linksbuiten in het elftal gaat innemen.

Iedere week gaat het dus om een bepaalde positie in het elftal. Deze week gaan we verder met de verkiezing van de beste midvoor (spits). Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van twaalf spelers werden genoemd. Drie van deze spelers doen mee in de stemronde, omdat ze meer dan één nominatie kregen.

Tot en met zondag 14 juni (24.00 uur) heeft men dus de tijd om een stem op de beste spits van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder). In de week van 15 juni komt dan de beste trainer van de zaterdagafdeling aan bod. Een week later sluiten we de “De beste elf van de v.v. Westerwolde” af met het verkiezen van de beste trainer van de zondagafdeling. Stemmen kan HIER.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.