MSK Volleybal vertegenwoordigt zich in promo

Foto ingezonden door Jasper Schepers

MUSSELKANAAL – MSK Volleybal uit Musselkanaal heeft een promo gemaakt.

Naast de provinciale zege in de landelijke Club van het Jaar verkiezing, sleepte MSK Volleybal uit Musselkanaal vorig jaar ook de titel ‘Volleybalclub van het Jaar 2019’ binnen. De Volleybalclub van het Jaar verkiezing is een initiatief van de Nevobo, die samen optrekt met de Club van het Jaar verkiezing van NOC*NSF en vele andere partners.

De jury was onder de indruk van de maatschappelijke betrokkenheid die de club in haar dorp etaleert: “MSK zorgt voor verbinding binnen de vereniging, maar ook met de omgeving. De club zet volleybal daarbij echt in als middel, in Musselkanaal, maar ook verder in de regio. Ze werken samen met diverse maatschappelijke partijen, zo maakte de club bijvoorbeeld deel uit van een beweegcafé voor mensen met een beperking en organiseerde MSK 24-uurs volleybalmarathons voor goede doelen als de Nierstichting, KiKa en Cliniclowns”, lichtte Janine Pleizier, programmamanager van de Nevobo, de keuze voor MSK toe.

Vanwege de coronoacrisis waren er dit jaar geen nieuwe verkiezingen. MSK Volleybal houdt dan ook dit jaar deze titel.

Ze presenteren zich in onderstaande promo.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.