Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Sögel

Vannacht zijn om tien voor één bij een ongeval op de Mühlenstraße/ Albert-Trautmann-Straße in Sögel acht personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen een 19 jarige bestuurder van een Audi bij het linksaf slaan een uit de richting van Werpeloh komende VW, met daarin vijf personen, over het hoofd zag.

Door de klap belandde de VW in een heg. Vier inzittenden van de VW, de 19 jarige bestuurder van de Audi en drie personen die bij hem in de auto zaten zijn met diverse verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De beide auto’s raakten ernstig beschadigd.

Meppen

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken bij een snackkraam op de parkeerplaats van een bouwmarkt op de Fürstenbergstraße in Meppen. De daders sloegen een raam in en nuttigden in het gebouwtje alcoholische dranken. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.