Laatste training Voetbalschool Oost Groningen

Foto: Jan Glazenburg

BLIJHAM – Vanmorgen was de laatste training van de Voetbalschool Oost Groningen.

Op de velden van ASVB werd vanmorgen de laatste training van Voetbalschool Oost Groningen (VSOG) gegeven. Sinds 10 mei kregen jonge fanatieke voetballers daar op zondagmorgen een extra trainingsmoment. De trainingen waren voor kinderen tot en met 12 jaar. Ze hoefden geen lid van een voetbalvereniging te zijn. Het ging om de individuele ontwikkeling van het kind en er werd vooral veel aandacht besteed aan de voetbaltechniek.

De trainingen werden gegeven door gediplomeerde voetbaltrainers uit de omgeving. De deelnemers waren verdeeld in twee leeftijdscategorieën: JO 7, 8, 9 en JO 10, 11, 12. Er deden tussen 25 en 30 kinderen mee en er werd uiteraard voor gezorgd dat de juiste maatregelen werden getroffen met betrekking tot het corona virus.

Helaas zit met deze training het voetbalseizoen er al weer op. Dit nadat het vanwege de corona uitbraak tot begin mei had stilgelegen.

Foto’s: Jan Glazenburg, klik HIER voor alle foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.