Gewonde bij steekpartij Winschoten (Update)

Foto: Hemmo Kuiper

WINSCHOTEN – Vanavond is bij een steekpartij aan de Stationsweg in Winschoten een persoon gewond geraakt.

Om kwart voor acht werden de hulpdiensten opgeroepen voor een steekpartij bij een eetgelegenheid tegenover het station in Winschoten. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar dit werd kort daarna weer gecanceld.

Aan de steekpartij zou een ruzie vooraf zijn gegaan. Een persoon liep verwondingen op aan zijn gezicht. De ambulance is aanwezig om medische hulp te verlenen. De omgeving rond het station is afgezet. Er is veel politie op de been. Zij dragen kogelwerende vesten. Ook is een hondengeleider ter plaatse. De sfeer was enige tijd grimmig, aldus een van de fotografen.

De politie is bezig met het opnemen van de eerste getuigenissen om de aanleiding en verdachte van dit incident te kunnen achterhalen. Naar verluidt zijn er drie aanhoudingen verricht.

Foto’s: Hemmo Kuiper en Teunis Streunding

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.