Dollard College Campus Winschoten vmbo organiseert feestelijke diploma drive-in

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Geslaagde leerlingen bb, kb en gl van het Dollard College, Campus Winschoten, krijgen op een creatieve manier hun diploma uitgereikt. Op 30 juni vindt er een feestelijke diploma drive-in plaats voor de examenkandidaten van basisberoepsgerichte leerweg (bb), kaderberoepsgerichte leerweg (kb) en gemengde leerweg (gl).

De geslaagde leerlingen gaan door de drive-in met eigen auto en hun naam zichtbaar op de voorruit. Familie mag mee, zolang het maar in één auto past. De leerlingen worden in tijdsvakken verdeeld om drukte te vermijden. De route wordt leuk aangekleed, waarbij de rode loper niet zal ontbreken. Onderweg zijn er verschillende stops. Een stop met iets lekkers, een stop voor een foto, een stop voor een cadeau en natuurlijk een stop waar ze hun diploma kunnen ondertekenen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.