Dertiende en laatste stemronde “De beste elf van v.v.Westerwolde” begonnen

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Maandag 22 juni is de dertiende en tevens laatste stemronde voor de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. De dertiende ronde, omdat er deze week nog gestemd kan worden voor de beste trainer van de zondagafdeling uit de historie van de club. Dit kan ook nu weer via Facebook van de vereniging of de link bij dit artikel.

Vorige week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de beste trainer van de zaterdagafdeling. Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende trainers aangedragen. Na 51 stemmen (iets minder dan de voorgaande weken) bleek dat Jan Waalkens (foto) met 54,9 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en derhalve als de beste trainer van de zaterdagafdeling werd verkozen

Tot dusver ging het iedere week dus om een bepaalde positie in het elftal en voorgaande week om de trainer van de zaterdagafdeling. Deze week sluiten we de stemrondes af met de verkiezing van de beste trainer van de zondagafdeling die de vereniging heeft gekend. Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van negen trainers werden genoemd. Twee van deze trainers doen mee in de stemronde, omdat ze meer dan één nominatie kregen.

Tot en met zondag 28 juni (24.00 uur) heeft men dus de tijd om een stem op de beste trainer van de zondagafdeling van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder).

Iedereen die medewerking aan deze verkiezing heeft verleend in de vorm van o.a. nomineren, stemmen, “commmentaar” leveren en online zetten, willen we daarvoor hartelijk bedanken. Alle verkozen spelers en trainers willen we nu al van harte feliciteren met hun uitverkiezing.
In de week van 29 juni zullen we bekend maken wie de laatste stemronde heeft gewonnen en zullen we met een overzicht van deze dertien weken durende verkiezing komen.

Dit is de LINK om te stemmen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.