Groep 8 Maranatha neemt in stijl afscheid

Foto: Daniëlle Buntjer

WINSCHOTEN – Gisteravond was het zover….de filmpremière van de eindfilm van groep 8 van de Maranathaschool in Winschoten.

De weken daarvoor waren de kinderen bezig geweest met het oefenen, spelen en filmen van hun eindfilm. Zelfs burgemeester Cora-Yfke Sikkema speelde een rol in deze film over school in de Coronatijd. Ze maakten de film als afscheid van hun basisschooltijd.   

De kinderen werden naar de bioscoop vervoerd in een grote kar met trekker ervoor. Ouders en bekenden stonden op de route te zwaaien en te juichen. Alle kinderen waren gekleed volgens de dresscode black and white en zagen eruit als echte filmsterren!

Ingezonden door Judith Bont, Maranathaschool

Foto’s: Daniëlle Buntjer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.