Ds Wind verzorgt kerkdienst vanuit de studio van RTV Westerwolde

Foto: Bé Eelsing

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Nu tijdens de coronacrisis Radio Westerwolde geen kerkdiensten meer opneemt en de kerken voorlopig voor de kerkgangers gesloten zijn, hebben we besloten de predikanten in de studio uit te nodigen.

Zondag 21 juni hebben we Ds Wind bereid gevonden om de kerkdienst vanuit de studio te verzorgen. De dienst begint om 10 uur.

De Schriftlezing: Oude Testament Psalm 4

Thema van de verkondiging: “Wel-te-rusten zonder zorgen”

De kerkdienst wordt zondag 28 juni uitgezonden, en maandagavond 29 juni om 22:00 uur herhaald, maar u kunt deze kerkdienst ook beluisteren via Westerwolde actueel, radio, Westerwolde gemist, kerkdienst

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.