Toch nog Grunneger laidjes? Wat zijn de leerlingen, samen met Alex Vissering en Olaf Vos aan het bekokstoven?

Foto: Gemeente Westerwolde

WESTERWOLDE – Wat zijn de leerlingen, samen met Alex Vissering en Olaf Vos aan het bekokstoven?

In maart zouden de leerlingen van de bovenbouw van de basisscholen in Westerwolde samen met Alex Vissering en Olaf Vos Groninger liedjes zingen op het Grunneger Laidjes festival tijdens de Grunneger Weke. Ze hebben hier flink voor geoefend maar helaas kon het optreden door corona niet doorgaan.

De kinderen zijn nu samen met Alex en Olaf iets aan het bekokstoven. Wethouder Giny Luth mocht een kijkje achter de schermen nemen. Ze mocht er niet veel over vertellen maar heeft wel alvast laten weten dat het heel erg leuk wordt!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.