Politie deelt bekeuringen uit bij recreatieplas ’t Nije Hemelriek

Foto: Ronny

GASSELTE – De politie heeft gisteren bij recreatieplas ’t Nije Hemelriek tientallen bekeuringen uitgedeeld.

Gisteravond bleef het nog lang druk bij recreatieplas ’t Nije Hemelriek in Gasselte. Om half elf ontstond er een vechtpartij. Zo’n 25 personen gingen met elkaar op de vuist. Er werden vernielingen gepleegd, brandjes gesticht en met flessen gegooid. Hierbij bleef glas achter in het zand. Oppassen dus!

Bij de politie werd een aangifte gedaan wegens mishandeling. Dezelfde politie schreef een kleine honderd bekeuringen uit voor foutparkeren. Doordat bezoekers hun auto’s langs de toegangswegen in plaats van op de parkeerplaatsen parkeren, kunnen hulpdiensten bij calamiteiten niet ter plaatse komen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.