Auto boort zich in garage

Foto: Hemmo Kuiper

MIDWOLDA – Vanavond is rond tien voor zes aan de Hoethslaan in Midwolda een auto door de muur van een garage gereden.

Vanavond verloor door onbekende oorzaak de bestuurder van een personenauto de controle over zijn voertuig. Hij raakte van de weg, waarna de auto een bankje ramde en vervolgens dwars door de muur van een garage reed. Daarbij ontweek hij op het nippertje een lantaarnpaal en een kastje van de kabel tv.

Naar verluidt zaten in de auto twee personen. Zij zijn door de brandweer van Scheemda uit de auto gehaald en vervolgens in een ambulance gecontroleerd. Het is niet bekend of ze naar een ziekenhuis zijn gebracht.

De ravage is groot. De brandweer heeft de garage gestut. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Hemmo Kuiper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.