Feestelijke dag bij De Wegwijzer met als thema: Regenboog

Foto ingezonden door cbs De Wegwijzer

BELLINGWOLDE – Vandaag werd bij christelijke basisschool De Wegwijzer meerdere keren de voorstelling de Witte wieven gespeeld.

Winja van de Witte wieven is een gedanst verhaal over een meisje dat leeft in de mist, een witte wereld. Door een storm komt ze in onze wereld terecht. Hier ontdekt ze prachtige kleuren! Waar komen deze kleuren vandaan? En wat zullen de witte wieven ervan vinden? 

De moraal is dat je mag zijn wie je bent en dat je mag houden van die kleuren die jij mooi vindt.

Vandaag werd deze voorstelling meerdere keren gespeeld, zodat alle leerlingen van christelijke basisschool De Wegwijzer uit Bellingwolde deze voorstelling konden zien. Daarna ging iedere leerling zijn eigen regenboog hartje vilten. Ook werd een prachtig regenboog decor gemaakt door om de beurt met handen of voeten een kleur van de regenboog te lopen. Dankzij Kleurjehart een fantastische dag.

Ingezonden door cbs De Wegwijzer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.