Hulpdiensten naar voertuig te water in Bellingwolde

Foto: Teunis Streunding

BELLINGWOLDE – De hulpdiensten zijn uitgerukt voor een voertuig te water aan de Kanaaldijk Westzijde in Bellingwolde.

De hulpdiensten zijn vanavond om iets over half tien opgeroepen voor een auto te water aan de Kanaaldijk Westzijde nabij de Leidijksbrug in Bellingwolde. De brandweer van Bellingwedde, het haakarmvoertuig van brandweer Delfzijl, het oppervlaktereddingsteam van brandweer Finsterwolde, politie, ambulance en het mobiel medisch team gingen ter plaatse.

Na enige tijd werd de auto gelokaliseerd. Helaas kwam voor de inzittende alle hulp te laat. De politie doet aan het Kanaaldijk onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Meer informatie is op dit moment niet bekend.

Foto’s: Jacob Musch en Teunis Streunding

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.