Dollard College Campus Winschoten vmbo organiseerde feestelijke diploma drive-in

Foto: Meijco van Velzen

WINSCHOTEN – Geslaagde leerlingen bb, kb en gl van het Dollard College, Campus Winschoten, kregen vandaag op een creatieve manier hun diploma uitgereikt.

Vandaag vond bij Campus Winschoten een feestelijke diploma drive-in plaats voor de examenkandidaten van basisberoepsgerichte leerweg (bb), kaderberoepsgerichte leerweg (kb) en gemengde leerweg (gl). De geslaagde leerlingen gingen door de drive-in met eigen vervoermiddel.

De leerlingen waren in tijdsvakken verdeeld om drukte te vermijden. De route was leuk aangekleed, waarbij de rode loper niet ontbrak.

Onderweg waren er verschillende stops; een stop met iets lekkers, een stop voor een foto, een stop voor een cadeau en natuurlijk een stop waar ze hun diploma konden ondertekenen.

Meijco van Velzen maakte onderstaande foto’s van onder anderen Esmée Adam uit Wedde. Esmée ging met haar paard Ruby naar de diplomauitreiking.

Veel leerlingen kwamen met hun ouders in de auto. Hun naam stond op de voorruit, zoals dat ook bij Jay Streunding het geval was. Andere vervoermiddelen die gesignaleerd werden waren: trekkers, fietsen en een Buick Roadmaster coupé uit 1953.

Foto’s: Meijco van Velzen en Teunis Streunding

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.