Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Fresenburg

Tussen dinsdag en donderdag is vanaf een mast aan de Steinbilder Straße een camera gestolen. De camera diende voor het bewaken van de sluis aldaar. De schade bedraagt 600 euro.

Sögel

Maandagochtend is om half twaalf aan de Clemens-August-Straße in Sögel een geparkeerde auto aangereden. De automobiliste die de aanrijding veroorzaakte reed ter hoogte van het toeristeninformatiepunt te ver naar rechts en botste tegen de auto. Hierbij raakte de auto vermoedelijk aan de linker kant beschadigd. De politie is op zoek naar de eigenaar van de beschadigde auto en getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht de politie in Sögel te bellen.

Lathen

Zaterdagavond is bij het treinstation van Lathen een scooter beschadigd. Tussen negen uur en half elf braken onbekenden de spiegel en de stander van de geparkeerde scooter af. Vervolgens werd het voertuig in de bosjes geschoven. De scooter raakte ernstig beschadigd. De politie zoekt getuigen van deze laffe daad.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.