Wandelen werkt! in de Lethe

Foto: Henk Siks

BELLINGWOLDE, LETHE – BOURTANGE – Op woensdag 8 juli organiseren de wandelcoaches Els Eckhardt en Eltjo Glazenburg een wandeling door de Lethe.

De koffie staat vanaf 08.50 uur klaar bij het vergadercentrum het Karspel, Hoofdweg 225, 9695 AG Bellingwolde, direct rechts van de Magnuskerk. Na een korte bezichtiging van de gerestaureerde Magnuskerk wandelen we door het beschermd dorpsgezicht naar de Lethe. Wandelend over smokkelpaadjes leren we de Lethe kennen met Versterkingswerken uit de Franse tijd. Wandelend langs het Boelo Tijdenkanaal duiken we bij de Bunker het land in terug naar de Hoofdweg en het Kerspel.

Groep van 10 km start om 09.15 uur en de Groep van 8 km start om 09.45 uur. Beide groepen hebben elk maximaal 20 wandelaars!
Dit is nu mogelijk omdat de wandelaars heel gedisciplineerd de 1,50 meter afstand aanhouden!

Er geldt een maximum aan 40 wandelaars! De inschrijving gaat open op donderdag 2 juli. Samen in dezelfde groep wandelen? Vermeld dit bij de opgave. Eltjo Glazenburg bepaalt in welke groep je wandelt!

Opgave wandeling is verplicht Mail: info@uwwandelcoach.nl of bel 06 15 02 79 99. Bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend om 07.15 uur via de mail afgemeld.

Planning juli 2020:
15 juli in Wessinghuizen vanuit Arthphy

22 juli in Laude vanuit de oude Melkfabriek

29 juli in Bellingwolde vanuit de Meet naar Klieve, Veendiep en Kempkesbos.

Ingezonden


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.