Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland (Update)

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

In de nacht van maandag op dinsdag is een poging tot inbraak bij een bedrijfsauto gedaan. De Mercedes Sprinter stond geparkeerd op het terrein van de firma Nüsse in Belmfort. De daders verwijderden het slot van de auto, maar slaagden er niet in binnen te komen. Er werd dan ook niets gestolen, maar wel voor 1.500 euro schade aangericht.

Lathen

Tussen woensdag en donderdag is bij een school aan de Mühlenstraße in Lathen op ramen en een tafeltennis-tafel graffiti aangebracht. Ook werden meerdere muren van de school met verf besmeerd. De schade wordt op 1.000 euro geschat.

Bunde

Gisteren is rond 14.40 uur op de A280 ter hoogte van Bunde een vrachtwagen vast komen te zitten in de berm. Op dat traject is men met wegwerkzaamheden bezig. Auto’s worden over één baan geleid.

De vrachtwagen kon niet meer zonder hulp los komen. De bestuurder bleef ongedeerd. De weg is meerdere uren afgesloten geweest voor bergings werkzaamheden.

Dit is de tweede keer in een week tijd dat daar een auto vast kwam te zitten.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.