Optreden Rootsville bij Moekesgat Ter Apel

Foto: André Dümmer

TER APEL – Op vrijdagavond 3 juli en zaterdagavond 4 juli tussen 19.00 en 22.00 uur geeft de band Rootsville een optreden bij het kampvuur op camping Moekesgat in Ter Apel. Toegang is gratis en op 1,5 meter afstand, ben je van harte welkom.


Rootsville, een band die sinds begin 2019 is geformeerd door een zestal muzikanten, te weten Albert Hofstra- Drums; John Vissering – Bas; Wim van der Glas- Toetsen; Jan de Vrieze – Gitaar; Roelie van der Glas – Zang en slaggitaar; Josien Hofstra – Lead zang. Elk met een eigen muzikale achtergrond, staat Rootsville voor een band die geïnspireerd is door verschillende muziekstijlen, de muzikale “ROOTS”; vandaar ook de naam Rootsville.

Het repertoire is een verrassende mix van bekende nummers, gestoken in een eigen jasje, en minder bekende nummers die zeer zeker de moeite waard zijn om gehoord te worden. Nummers van Bonnie Raitt, Nora Johnes & dolly Parton, Eric Clapton, Queen, Tina Turner, Bad Campany en vele andere passeren de revue.

Ingezonden door André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.