Uniek kinderfeestje bij AB Sports

WINSCHOTEN – Gisteren vierde Anouk Hassinck een uniek verjaardagsfeestje.


Door de coronacrisis had Anouk Hassinck (12) uit Winschoten haar verjaardagsfeestje nog niet kunnen geven. Maar de sportschool, waar Anouk tijdens de kickbokstrainingen iedere week is te vinden, mocht weer open en had ook buiten zijn (outdoor)sportschool. Anouk vroeg AB sports of ze daar haar feestje mocht geven. Er hoefde niet lang over nagedacht te worden; het was akkoord!

Anouk mocht van haar moeder de hele klas uitnodigen. De kinderen hebben onder begeleiding van instructeurs van AB Sports een drietal beweegactiviteiten gedaan. Samen met de groep hebben ze leren trappen tegen een trapkussen, gedrumpt op grote ballen en zich uitgeleefd op de bokszakken.

Een hapje en een drankje ontbraken uiteraard niet op dit bijzonder verjaardagsfeestje. Kortom het was een geslaagde middag!

Ingezonden door AB Sports

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.