Nieuwe voorzitter Rotary Club Westerwolde-Hondsrug

Foto ingezonden door: Melle Leffers PR Rotary Club Westerwolde-Hondsrug

WESTERWOLDE, HONDSRUG – Femmia Haverkamp heeft -zoals gebruikelijk in Rotarykringen- na een jaar de voorzittersketting doorgegeven aan Jan Huiting.

Enthousiast blikte Haverkamp terug op het voorbije jaar met o.a. de Westerwolde-Hondsrug Rally, interessante lezingen, bedrijfsbezoeken, een avond over ethische dilemma’s en de contacten met de zusterclub Rotary Syke in Duitsland. Maar het was vooral een bijzonder jaar vanwege de coronacrisis.

Vanaf maart hebben de leden elkaar niet meer fysiek ontmoet en jammer genoeg kon ook de tiende editie van de jaarlijkse haringparty Westerwolde niet doorgaan. Toch wist Femmia Haverkamp de club bij elkaar te houden door o.a. digitaal te gaan vergaderen. De bestuurswissel was de eerste keer dat de leden elkaar op 1,5 meter weer ontmoetten.

Rotaryclub Westerwolde-Hondrug bestaat momenteel uit 27 leden, afkomstig uit verschillende beroepsgroepen. De club probeert door de organisatie van projecten dienstbaar te zijn aan de samenleving. Jan Huiting hoopt daarbij de mogelijkheden die de club in zich heeft ten volle te kunnen benutten.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.