Gymzaal Hesserzand krijgt nieuwe bestemming

Foto: Wouter Meijer

SCHEEMDA – Sinds deze week krijgt de gymzaal aan de Torum 17 in Scheemda, beter bekend als “Gymzaal Hesserzand” een nieuwe bestemming. Wouter Meijer heeft een aantal jaren geleden afspraken gemaakt met de gemeente betreffende de koop van deze gymzaal.

Judoschool Wouter Meijer, die sinds ongeveer een jaar gevestigd is in Scheemda, heeft de hal gekocht om er een dojo van te maken. Naast deze dojo wordt er ook verbouwd tot woning. Deze week zijn de eerste stappen gezet.

Elke donderdag avond zijn er lessen in Scheemda. Die starten om 18:00 in de dojo. Wil je meer informatie over judo en/of de verbouwing in Scheemda kijk dan op de facebook pagina: Judoschool Wouter Meijer of www.judoschoolwoutermeijer.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.