Waterpolokampen voor de jeugd in Ter Apel

Foto: Johan de Boer

TER APEL – Samen met ex-bondscoach Paul Metz, Esther van der Reep en Karin Hogendorp worden in opdracht van de KNZB op camping Moekesgat in Ter Apel internationale waterpolokampen georganiseerd. Het doel is om de waterpoloënde jeugd tijdens schoolvakanties langer actief te houden.

Waterpolokampen.nl organiseert deze zomervakantie superleuke en onvergetelijke waterpolokampen bij Moekesgat in Ter Apel. Er zijn nog enkele plekken voor het overnachtingskamp voor GirlzOnlY (5 dagen, 4 nachten) voor alleen meisjes t/m 12 jaar. Voor poloërs (j/m) t/m 17 jaar zijn er verschillende dagkampen. Van 09.00 tot 17.00 uur trainen zij twee keer per dag. Daarnaast is er een recreatief dagprogramma.

Tijdens alle kampen staan de trainingen onder supervisie van oudbondscoach Paul Metz. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van video-analyse en staan o.a. veel wedstrijden met thema’s 6×5 aanvallen, 5×6 verdedigen en tegenaanval op het programma. Buiten de trainingen om is er een uitgebreid programma met sportieve- en recreatieve activiteiten. De ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kortom: vrienden maken en volop bezig zijn met je favoriete sport waterpolo!

Voor de dag- en overnachtingskampen zijn nu, verdeeld over verschillende dagen, 200 kinderen aangemeld.

Kijk op deze site voor de kalender, aanmelden, alle info en een overzicht van de veelgestelde vragen.

Ingezonden
Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.