Inwoners van Winschoten en Veendam aangehouden voor bezit harddrugs

Foto: Ronny

FARMSUM – Inde nacht van vrijdag op zaterdag zijn een inwoner van Winschoten en een vrouw uit Veendam aangehouden vanwege het bezit van harddrugs.

In de nacht vrijdag op zaterdag werden een 51 jarige man uit Winschoten en een 36 jarige vrouw uit Veendam gecontroleerd toen zij in Farmsum met niet toegestane verlichting reden. De bestuurder had bloeddoorlopen ogen en was erg zenuwachtig. Hierop werd de man onderworpen aan een alcohol en drugstest, welke positief bleek te zijn.

De man, vrouw en het voertuig werden gecontroleerd. Het werd al snel duidelijk waarom de man zo zenuwachtig was. Beide zijn aangehouden voor bezit harddrugs en het voertuig en de drugs zijn in beslag genomen.

Afgelopen nacht werden een 51 jarige man uit Winschoten en een 36 jarige vrouw uit Veendam gecontroleerd toen zij in…

Posted by Politie Ommelanden Noord on Saturday, 18 July 2020

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.