Ongeval door spookrijder op rotonde Veendam

Foto: Dennie Gaasendam

VEENDAM – Op de N366, Geert Veenhuizenweg, bij Veendam zijn zondagavond twee auto’s met elkaar in botsing gekomen.

De aanrijding werd veroorzaakt door een 41-jarige man uit Mussel, die de rotonde linksom had genomen. Hij botste frontaal op een Suzuki. ‘De verdachte bleek onder invloed te verkeren van alcohol en/of drugs’, aldus politiewoordvoerder Bert Sietzema. ‘Bovendien bleek hij niet meer in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.’

De man belandde met zijn auto in de sloot. Hij raakte gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Een vrouw van de andere auto werd eveneens met verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

De N366 van Veendam naar Stadskanaal, de oprit naar de N33 Zuidbroek en de afrit van de N33 vanuit de richting Assen waren enige tijd afgesloten in verband met hulpverlening, onderzoek en berging van de voertuigen.

Foto’s en info: Dennie Gaasendam / DG-Fotografie www.denniegaasendam.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.