Ofschaid van Ali de Jonge as mede-presentator van het programma “Diverdoatstie”

Foto: Geert Smit

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanmörgen hebben wie tiedens het programma “Diverdoatsie” ofschaid nomen van Ali de Jonge.

Ali was sunds 1 meert 2013 mede-presentator van het programma “Diverdoatstie”, het programma veur de grunniger toal, kunst en cultuur, bie RTV Westerwolde. Mitnoame de grunniger toal was en is veur Ali belangriek.

Zulf schrieft ze of en tou ook verhoaljtes en gedichtjes, woarvan ze vanmorgen in’t programma ook wat van veurlezen het. Het is jammer dat ze stopt mit de presentoatie , mor om het even mit heur aigen woorden te zeggen: “Der is een tied van kommen en een tied van goan” ,

Mor gelukkig het ze aangeven dat ze wel wil invaallen as het neudig is. Nou dat waarderen wie zeer en hebben deur middel van bloumen e.d onze waardering oetsproken veur aal die keren dat ze radio moakt het. Julian Buist het heur bedankt noamens alle geluudsmannen.

Noamens ons “Bedankt” Pieter, Luuk en Janny

Foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.