Kofferbakmarkt met de Fluffels op Marktplein te Winschoten

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – Op Zondag 2 Augustus wordt op het Marktplein te Winschoten een kofferbakmarkt gehouden.

Op deze familiemarkt is voor elk wat wils te vinden. Tijdens het struinen langs de uitgestalde goederen zullen “de Fluffels”, diverse bekende figuren uit sprookjes en van tv, rond gaan om met de kinderen op de foto te gaan.

Kofferbakmarkt is over komen waaien uit het zuiden van Nederland. In het kort houdt dit in dat deelnemers hun waren (nieuw en/of 2e hands), verkopen vanuit hun kofferbak van de auto of bus dan wel aanhanger. Er wordt door de deelnemers een zeil op de grond gelegd, vanwaar men de handelswaar verkoopt. Ook zijn van de plaatselijke horeca de terrassen open.

De markt is GRATIS toegankelijk. De bezoekers worden verzocht enkele regels, ter voorkoming van besmetting met covis – 19 (coronavirus), in acht te nemen. Er is een éénrichtingsroute en het niet toegestaan in groepsverband de doorgang te belemmeren. Houd alstublieft de 1,5 mtr.afstand in acht Dit is voor uw veiligheid, maar ook van andere bezoekers. Bent u verkouden, of heeft u griepverschijnselen, blijft u dan thuis. Er komen nog 2 kofferbakmarkten op 13 september en 11 oktober.

De kofferbakmarkt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en wordt georganiseerd door NtH Event Organisatie BV.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.