Gezinshuis in Wildervank ontruimd vanwege gaslekkage

Foto: Dennie Gaasendam /DG-Fotografie

WILDERVANK – Tijdens werkzaamheden met een minikraan in een tuin aan de Torenstraat in Wildervank is vanavond een gasleiding geraakt.

De Veendammer brandweer kreeg even voor 19:00 uur de melding van de gaslekkage. De politie, die als eerste arriveerde, heeft de straat gelijk aan beide kanten afgesloten. Een naastgelegen gezinshuis werd tijdelijk op last van de brandweer ontruimd.

De brandweer heeft metingen verricht. Enexis kwam snel ter plaatse om de gasleiding af te sluiten, waarna het grootste gevaar was geweken. Na het afsluiten werd het lek door Enexis gerepareerd. Niemand raakte gewond. Na ruim een half uur werd de omgeving weer vrijgegeven.

Ingezonden door Dennie Gaasendam/DG-Fotografie

www.denniegaasendam.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.