Ommelander Ziekenhuis reikt mondkapjes uit aan bezoekers

Foto: Etsy.com

SCHEEMDA – Het Ommelander Ziekenhuis reikt mondkapjes uit aan bezoekers.

Eigen mondkapjes mogen niet meer gedragen worden in het Ommelander Ziekenhuis. Bezoekers en begeleiders, die een mondkapje willen dragen in het ziekenhuis, krijgen nu bij de hoofdingang een exemplaar van het ziekenhuis uitgereikt. “We merken toch dat er veel verwarring en onduidelijkheid is over het dragen van een eigen mondkapje in ons ziekenhuis. We willen dat iedereen ons veilig kan bezoeken en zich op zijn gemak voelt”, aldus het Ommelander Ziekenhuis.

Ook bij het Martiniziekenhuis, de ziekenhuizen van Treant en het Wilhelminaziekenhuis in Assen mag u niet met een (eigen) mondkapje op naar binnen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.