Ride & Run op 5 september in Onstwedde

Foto: Ko Kamies

ONSTWEDDE – Op 5 september organiseert manege de Driesporen te Onstwedde de vijfde editie van Ride & Run.

Op 5 september organiseert manege de Driesporen te Onstwedde de vijfde editie van Ride & Run, een concept van Bit en KNHS. Dit multisportevent brengt beginnende en gevorderde buitensporters uit verschillende disciplines – paardrijden en hardlopen – samen voor een gezellige en sportieve dag in de natuur.

Sport en recreatie komen op een unieke wijze samen tijdens Ride & Run. De invulling van Ride & Run is simpel: een team bestaande uit een ruiter en een hardloper leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette onverharde route van 5 of 10 km af. De route van 10 km bevat een doorwaadbare plaats, er staan vrijwilligers om te helpen waar nodig.

Meedoen is belangrijker dan winnen! De inschrijving is van start gegaan. 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.