Word jij de nieuwe vrijwilliger in de Bibliotheek Ter Apel of Vlagtwedde?

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE, TER APEL – Voor de bibliotheken in Vlagtwedde en ter Apel worden vrijwilligers gevraagd.

Ben jij representatief en vind je het leuk om met mensen in gesprek te zijn? Dan zoeken wij jou.

Als vrijwillige medewerker ontvang je bezoekers en maak je hen wegwijs in de bibliotheek. Daarnaast help je mee aan een aantrekkelijke bibliotheek door o.a. het mooi presenteren van de boeken en andere media. Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bibliotheek tot een gezellige ontmoetingsplaats te maken. Uiteraard help je ook mee om ingeleverde materialen in de kast te zetten.

Werken bij Biblionet Groningen

Bibliotheken in de provincie Groningen maken deel uit van Biblionet Groningen. Een organisatie die faciliteiten biedt aan alle Groningers om zichzelf te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te raken en mee te doen in de samenleving. In het Taalhuis bijvoorbeeld, kan iedereen terecht die moeite heeft met lezen en schrijven. We werken ook nauw samen met het onderwijs om het lezen zo leuk mogelijk te maken door het organiseren van allerlei projecten zoals op dit moment Scoor een boek! Bij Biblionet Groningen werken zo’n 200 medewerkers en honderden vrijwilligers.

Wij bieden…

•een plezierige en inspirerende werkomgeving

•goede begeleiding en introductie van het werk

•de mogelijkheid tot het afsluiten van een zorgverzekering met collectiviteitskorting

Wil je meer weten of je gelijk aanmelden? Neem dan contact op met Klantenservice 088-5061900 of Ria van Gerresheim: R.v.Gerresheim@biblionetgroningen.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.