Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Twist

Gistermiddag is om tien voor drie bij een ongeval aan de Aabrücke in Twist een 19 jarige motorrijder zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd door een 54 jarige bestuurder van een VW over het hoofd gezien toen deze vanaf de Aabrücke linksaf de Bathorner Straße wou inslaan. De materiële schade wordt op 15.000 euro geschat.

Esterwegen

Tussen woensdagmiddag één uur en vrijdagochtend half acht is ingebroken bij een bedrijf aan de Südstraße in Esterwegen. Er werd een aanhanger en een zitmaaier gestolen. De schade loopt in de duizenden euro’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.