Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Lähden

Zaterdagnacht/zondagochtend zijn tussen twee uur en half tien diverse auto’s moedwillig beschadigd. De auto’s stonden geparkeerd aan de Saßlage in Lähden. De auto’s werden met een scherp voorwerp bekrast en van een aantal werd de banden lek gestoken. De schade wordt op 2.500 euro geschat.

PapenburgAschendorf

Tussen zaterdagmiddag één uur en maandagochtend kwart voor acht zijn op een bouwplaats langs de B70 tussen Papenburg en Aschendorf de ramen van een aantal bouwmachines ingeslagen. Er werd een gele zwaailamp en een kentekenplaat gestolen. De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Meppen

Tussen vrijdagmiddag drie uur en maandagochtend elf uur is een poging gedaan om bij vier woningen aan de Bernhardstraße in Meppen in te breken. Dit mislukte in alle gevallen. Er werd dan ook niets gestolen, maar wel voor honderden euro’s schade aangericht.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.