MIX: orgelspel, beeldende kunst en poëzie in Artphy

Foto ingezonden door Jan Willem Kok

WESSINGHUIZEN – In Artphy wordt zondag 16 augustus om 15.00 uur de tentoonstelling ‘Oh, my shivering scenery’ afgesloten.

Op gepaste en heel bijzondere wijze wordt in Artphy zondag 16 augustus om 15.00 uur de tentoonstelling ‘Oh, my shivering scenery’ afgesloten. Bijzonder, omdat naast de beeldend kunstenaars ook de organist Jochem Schuurman en de dichter Rense Sinkgraven acte de présence zullen geven! Gezamenlijk zullen ze inspelen op de thematiek van de expositie.

Zo zal Jochem Schuurman prachtig orgelspel laten horen van onder andere Arvo Pärt, Erik Satie en Philip Glass. Rense Sinkgraven, de voormalig stadsdichter, zal enkele van zijn recente gedichten voordragen zoals die met de titel ‘Er is iets’. De kunstenaars Jonathan van Doornum en Mischa Doorenweerd zijn aanwezig om te vertellen over deze expositie. Kortom, het wordt een uitzonderlijke middag in de goed geventileerde blauwe kunstkathedraal aan de Kempkebosweg 2 in Wessinghuizen (Onstwedde).

Zie verder: www.artphy.nl

Klik HIER voor onze reportage van 12 juli

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.