Twee jongens aangehouden voor betrokkenheid steekpartij Winschoten

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Vanmorgen zijn twee minderjarige jongens aangehouden voor betrokkenheid bij een steekpartij, waarbij een 21 jarige man gewond is geraakt.

Op zondag 30 augustus, rond 18.30 uur, werd een 21 jarige man op het Israëlplein in Winschoten het slachtoffer van een steekpartij. Het slachtoffer werd in zijn rug gestoken. Hij was aanspreekbaar en werd na behandeling in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Er werd gezocht naar drie mannen. Hierbij werd ook Burgernet ingezet. De forensische opsporing deed ter plaatse onderzoek. Er werden sporen veilig gesteld, de omgeving afgezet, een buurtonderzoek gedaan, met verschillende getuigen gesproken en een speurhond ingezet.

Vandaag maakte de politie bekend dat er vanmorgen twee minderjarige jongens van 14 en 15 jaar zijn aangehouden. Zij zullen worden verhoord over hun mogelijke betrokkenheid. Het onderzoek gaat verder.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.