Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Niederlangen

Gistermorgen werden brandweer en politie om zes uur gealarmeerd voor een brand aan de Lindenstraße in Niederlangen. Ter plaatse bleek een schuur in brand te staan. Het vuur werd bestreden door de brandweer van Lathen en Sustrum. Zij kwamen met zeven voertuigen en 50 brandweerlieden ter plaatse.

De schuur, waarin pootaardappelen, transportbanden en fietsen opgeslagen waren, brandde geheel af. Er raakte niemand gewond. De schade wordt op 80.000 euro geschat. Er wordt onderzoek naar de oorzaak van de brand gedaan.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.