Molen Grenszicht opent molenwinkel

Foto: Gerda Boeijing

EMMER-COMPASCUUM – Vandaag is de molenwinkel bij Molen Grenszicht aan het Hoofdkanaal WZ 108 in Emmer-Compascuum open gegaan.

Vandaag was er een mijlpaal voor Molen Grenszicht, de molenwinkel ging open. Er was een groot terras ingericht, waar de bezoekers de producten van de molen konden proeven. Uiteraard draaide de molen ook.

In de winkel zijn producten te koop voor de thuisbakker: meel, gist bakblikken, wafelijzers, versgemalen meel, enz. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen in de molen en het bijbehorende museum. Dit wordt verzorgd door de vrijwilligers en molenaars. Een primeur was dat Bakker Wilco vier verschillende soorten broden ging bakken.

De molenwinkel is morgen ook van 13.00 tot 17.00 uur geopend. www.molengrenszicht.nl

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.