Rotary Winschoten organiseert Duckrace

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Volgende week zaterdag organiseert Rotary Winschoten een badeendjesrace.

Rotary Winschoten organiseert zaterdag 19 september een duckrace. Deze actie wordt gehouden voor twee goede doelen, te weten het Kinderhotel in Wedde en SchuldHulp Maatje.

Wegens de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus was het niet mogelijk om de Rotary Duckrace op 23 mei door te laten gaan. Gelukkig zijn de maatregelen versoepeld en kan de Duckrace zaterdag 19 september gehouden worden. De eendjes staan te trappelen van ongeduld want ze willen graag spetteren in het koele water van de haven van Winschoten. 

Op 19 september om 14.00 uur laten ze maar liefst 5.000 badeendjes te water aan de Renselkade in Winschoten. De nummers van de eerste drie badeendjes die finishen winnen mooie geldbedragen! De poedelprijs is een jaarabonnement op de Donald Duck.

Klik HIER voor meer informatie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.