Westerweelde Pedagogisch Centrum heeft 500 cliënten

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Westerweelde Pedagogisch Centrum heeft een mijlpaal bereikt. Ze mochten onlangs hun 500ste cliënt verwelkomen!

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de mensen van Westerweelde Pedagogisch Centrum blij zijn dat ze al zoveel mensen (voornamelijk kinderen) hebben geholpen! Door hun hulp zien kinderen met bijvoorbeeld dyslexie niet alleen wat ze niet kunnen, maar vooral ook wat ze wel kunnen. Daarnaast hebben ze opstapjes geleerd om beter met hun dyslexie om te gaan en verbeteren ze hun lezen en schrijven.

Maar ook kinderen die thuis of op school niet lekker in hun vel zaten, weten dit nu onder woorden te brengen in plaats van boos te worden en ga zo maar door! Wat de 500ste cliënt voornamelijk voor Westerweelde Pedagogisch Centrum betekent is dat ze goed bezig zijn! Mensen waarderen hen en verwijzen anderen naar hun door. Dit geeft hen natuurlijk een enorme boost. En zeg nou zelf, dat kan iedereen in deze rare tijden best gebruiken.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.