Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Vanmorgen is om 07.40 uur op de Emmelner Straße in Haren een VW Golf aangereden. De auto raakte daarbij beschadigd. De 57 jarige bestuurster bleef ongedeerd. De veroorzaker reed in een witte combi. Deze bestuurder is doorgereden. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van Haren.

Meppen

Gistermiddag werden politie en brandweer van Meppen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Kruppstraße in Meppen. Een bewoner van een appartementencomplex had daar een pannetje op het vuur laten staan. Dit zorgde voor forse rookontwikkeling. De brandweer had de situatie snel onder controle. Er raakte niemand gewond.

Papenburg

Tussen zondag en dinsdag is ingebroken in een kelder van een flat aan de Hermann-Lange-Straße in Papenburg. Voor zover men kan nagaan is er niets gestolen. De politie zoekt getuigen van de inbraak.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.