CoderDojo in Bibliotheek Stadskanaal: Programmeren met LEGO

Foto: Biblionet

STADSKANAAL – Ben jij tussen de 8 en 17 jaar oud en wil je graag leren programmeren? Kom dan vrijdag 25 september van 15.30 uur tot 17.00 uur naar Bibliotheek Stadskanaal en word een echte programmeer-ninja! Deze middag gaan we programmeren met LEGO WeDo.

Wie heeft er niet met LEGO gespeeld? De vierkante blokjes zorgen al decennialang voor speel- en leerplezier bij kinderen. En met LEGO WeDo wordt het nog leuker: kinderen kunnen LEGO robots bouwen en programmeren.

CoderDojo Stadskanaal
Dacht je dat Bibliotheek Stadskanaal alleen maar boeken had? Zeker niet! Je kunt er ook van alles leren, bijvoorbeeld tijdens CoderDojo. Kom elke laatste vrijdag van de maand langs in onze dojo en word een Ninja: leer programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s en games maken en nog veel meer. Je hebt geen programmeerkennis nodig om mee te kunnen doen en de deelname is gratis.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.