Weekmarkt Stadskanaal bestaat 70 jaar

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – De weekmarkt in Stadskanaal bestaat 70 jaar.

Vanmorgen werden om acht uur marktkooplieden op de weekmarkt in Stadskanaal door wethouder Goedhart Borgesius en Klaas Jan Havinga, voorzitter van de handelsvereniging, verrast met een ontbijt. De Krinkie Bloazers zorgden voor een vrolijke noot.

De weekmarkt in Stadskanaal viert namelijk het 70 jarig bestaan. De markt is elke zaterdag van acht tot vijf uur aan de Navolaan en de Europalaan. Er staan ongeveer dertig kramen. Het aanbod is divers.

Vanwege het jubileum is er deze maand een winactie. Klanten kunnen hun naam en telefoonnummer bij de deelnemende kramen achterlaten en zo meedingen naar één van de zeven prijzen van zeventig euro. De trekking is op 3 oktober.

Foto’s: Catharina Glazenburg (de foto’s zijn aan het eind van de middag gemaakt, het was toen niet meer zo druk)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.