Wendy Wilts te gast bie Diverdoatsie

Foto: Janny de Vries

STUDIO RTV WESTERWOLDE – In het programma  “Diverdoatsie”  was Wendy Wilts te gast, zai schrieft verhoalen en gedichten in het Grunnings.

Wendy het de 1ste pries wonnen met het gedicht  “Netuur(lijk) Westerwolde en de 2e pries veur het verhoal “Noaberschap” bie de 25ste schriefwedstried van de gemainte Westerwolde. Natuurlijk het ze de winnende stukken ook veurlezen, doar ontkom je nait aan bie Diverdoatsie! Ook het ze nog een stukje veurlezen wat over leuke dingen dei zai mitmoakt  tiedens het overblieven op de grondschoul. Wie winsen Wenndy veul succes bie het schrieven van gedichtjes verhoalen en collums.

Margriet Smit verlainde ook heur mitwaarken aan het programma mit een verhoal schreven deur Bert Uil. Dit komt voort oet een soamenwaarking met Biblionet.

Op ’t inde van het programma  hebben wie ofschaid nomen van Peter Hannenamann. Ongeveer 7 joar het hai vrijwillger west bie Radio Westerwolde, een muziekprogramma presenteert en deed techniek m.n. bie Diverdoatsie. Hail veul dank veur dien inzet Peter en nog hail veul goie joaren in dien neie woonploats.

Soamenstelling en presentoatie; Janny de Vries

Geluud: Peter Hannemann

Janny de Vries

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.