Kunst & GO-tuur bij RTV Westerwolde

Foto: Anita Meis

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke dinsdagavond te horen bij Radio Westerwolde. Het wordt gepresenteerd door Betsie Beishuizen.

In het twee uur durende radioprogramma ‘Kunst & GO-tuur’ is elke week aandacht voor kunst en cultuur in de gemeente Oldambt én de gemeente Westerwolde. Met o.a. reportages, studiogasten, vaste columnisten ( Ria Brouwer, Willem Hemmen en Jep Riedstra), verhalen over de natuur door Frits Alma, de culturele agenda, cultuurnieuws, ‘Uit in De Klinker’ met Marijke de Vries van het Cultuurhuis, exposities & tentoonstellingen in beide gemeentes. Omlijst met mooie muziek.

Vanavond in ‘Kunst & GO-tuur’

In het 1e uur: * een reportage over het Tellerlikkerfestival dat afgelopen weekend plaats vond in Cultuurhuis de Klinker. * Cultuurnieuws  

In het 2e uur: * Leo Hegge, directeur van Cultuurhuis de Klinker komt langs in de studio, met hem praat ik over zijn vertrek. * Marijke de Vries, ook van De Klinker, schuift aan en verteld over de voorstellingen die er de komende week te zien zijn. * De culturele agenda. * De column ‘Ria’ s kijk op kunst’. Een bijdrage van Ria Brouwer.

Presentatie & samenstelling: Betsie Beishuizen

Techniek: Marchinus Hidding

Wordt uitgezonden op:

Dinsdagavond van 18.00 – 20.00 uur bij Radio Westerwolde

Donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur bij rtv-GO

Zondagmiddag van 12.00 – 14.00 uur in de herhaling bij rtv-GO

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.